de voordelen van kombino kinderopvang

  • U betaalt het goedkoopste tarief van de regio
  • Wij hebben (kinder)verpleegkundigen voor de medische zorg en pedagogisch medewerkers voor de opvang
  • Uw kind krijgt iedere dag vers warm eten
  • Voor kinderen die medische zorg ontvangen, bestaat de mogelijkheid om één keer per week te gaan zwemmen
  • Wij hebben onze eigen pedagoog
  • Via ons bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van kinderfysiotherapie en logopedie
  • Er is toegang tot de ballenbak, snoezelruimte en gymzaal

hoe verloopt een inschrijving

Wanneer u geïnteresseerd bent in Kombino en u uw kind mogelijk bij ons wil plaatsen, nodigen wij u uit voor een rondleiding. Tijdens deze rondleiding vertelt een van de medewerkers van Kombino over de manier waarop wij werken, de zaken die wij belangrijk vinden in de opvang en zorg van de kinderen en wordt u rondgeleid op de groepen. Vervolgens krijgt u via mail alle benodigde documenten toegestuurd, waarmee u uw kind daadwerkelijk kan inschrijven bij Kombino.

Zodra deze documenten bij ons binnen zijn, neemt de medewerker Planning contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Zij stuurt u vervolgens een plaatsingsovereenkomst.
Let op: Uw kind is pas definitief geplaatst na het tekenen van de overeenkomst.

Enkele weken voor uw kind start bij Kombino neemt de pedagogisch medewerkster van de groep waarop uw kind geplaatst wordt, contact met u op. Zij spreekt met u wenmomenten af. Voorafgaand aan het eerste wenmoment voert u met de mentor van uw kind een intakegesprek, waarbij alle  bijzonderheden van uw kind worden besproken. Denk hierbij aan voedingsschema, slaaptijden, manier van slapen etc. Op deze manier kunnen we zo goed mogelijk aansluiten op het ritme van thuis.

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding, gebruik dan onderstaand formulier.