Veiligheid en gezondheid

Kombino wil kinderen een omgeving te bieden die zo veilig en gezond mogelijk is. Hiervoor maken we gebruik van diverse beleidsplannen die de werkwijze van Kombino beschrijven.

In het veiligheid- en gezondheidsbeleid besteedt Kombino aandacht aan grote en kleine risico’s. Van de grote risico’s laten we zien hoe we de kinderen daartegen zullen beschermen en bij de kleine risico’s ligt de nadruk op het leren omgaan van de kinderen met die risico’s.

In het beleid komt tevens de lichamelijk gezondheid door gezonde voeding, alsmede door bewegen aan bod. Aandacht voor hygiëne speelt daarbij een rol. Bij Kombino werken we aan een gezonde kinderopvang, want elk kind verdient een gezonde start. Kombino werkt met Gezonde Kinderopvang structureel aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Zie ook www.gezondekinderopvang.nl

Werken aan Gezonde Kinderopvang

Het vaccinatiebeleid beschrijft het beleid dat Kombino hanteert bij de aanname van kinderen die wel en kinderen die niet gevaccineerd zijn.

Om besmetting met infectieziekten te voorkomen, volgt Kombino de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

 Rondleiding aanvragen

Zeer kundige medewerkers

Zeer kundige verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers. Mijn kinderen gaan altijd met plezier naar Kombino. En er is een superfijne speeltuin.

Het belang van het kind staat centraal

Kombino is een liefdevolle, fijne opvang, waarin het belang van het kind centraal staat. Mijn kind heeft een hele fijne tijd gehad bij Kombino en heeft zichzelf kunnen zijn. <lees meer>

Bericht van hele blije ouders

We lezen in de nieuwsbrief van oktober dat Kombino Den Haag al weer bijna een jaar zorg levert bij de 2Zonnebloemen. <lees meer>

EEN GRATIS RONDLEIDING EN U BENT OVERTUIGD

Wilt u vrijblijvend kennismaken en ervaren hoe leuk het voor uw kind is bij Kombino Kinderopvang? Dan geven wij u graag een vrijblijvende rondleiding.

Voordelen rondleiding

  • U krijg een indruk van onze locatie
  • U kunt kennismaken met onze medewerksters
  • Al uw vragen worden persoonlijk beantwoord
  • De rondleiding is volledig gratis en vrijblijvend

 

vraag rondleiding aan:

* verplichte velden