Veiligheid en gezondheid

Kombino wil kinderen een omgeving te bieden die zo veilig en gezond mogelijk is. Hiervoor maken we gebruik van diverse beleidsplannen die de werkwijze van Kombino beschrijven.

In het veiligheid- en gezondheidsbeleid besteedt Kombino aandacht aan grote en kleine risico’s. Van de grote risico’s laten we zien hoe we de kinderen daartegen zullen beschermen en bij de kleine risico’s ligt de nadruk op het leren omgaan van de kinderen met die risico’s.

In het beleid komt tevens de lichamelijk gezondheid door gezonde voeding, alsmede door bewegen aan bod. Aandacht voor hygiëne speelt daarbij een rol.

In het vaccinatiebeleid beschrijft het beleid dat Kombino hanteert bij de aanname van kinderen die wel en kinderen die niet gevaccineerd zijn.

Om besmetting met infectieziekten te voorkomen, volgt Kombino de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

 Rondleiding aanvragen

Veel geleerd

Hele fijne opvang. Riv heeft altijd veel van jullie geleerd en kwam altijd met plezier naar jullie toe.

Betrokken en nog meer...

Betrokken, goed bereikbaar, professioneel en heel gezellig.

Stellen doelen op en monitoren deze

Een hele fijne  kinderopvang, die echt naar het kind kijkt. Ze denken mee en zijn betrokken bij het kind. Ze stellen doelen op en monitoren deze. Het dagelijkse 'dagverslag' is altijd uitgebreid en vaak met een leuke foto.

EEN GRATIS RONDLEIDING EN U BENT OVERTUIGD

Wilt u vrijblijvend kennismaken en ervaren hoe leuk het voor uw kind is bij Kombino Kinderopvang? Dan geven wij u graag een vrijblijvende rondleiding.

Voordelen rondleiding

  • U krijg een indruk van onze locatie
  • U kunt kennismaken met onze medewerksters
  • Al uw vragen worden persoonlijk beantwoord
  • De rondleiding is volledig gratis en vrijblijvend

 

vraag rondleiding aan:

* verplichte velden