Onze zoon is enorm vooruitgegaan

Sinds onze zoon op Kombino zit, is hij in zijn ontwikkeling enorm vooruitgegaan. Wij zijn enorm blij met Kombino!

Zeer kundige medewerkers

Zeer kundige verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers. Mijn kinderen gaan altijd met plezier naar Kombino. En er is een superfijne speeltuin.

Vaste en vertrouwde leidsters

Naar mijn idee hadden mijn kinderen niet beter terecht kunnen komen. Ik kijk terug op een fijne tijd met allemaal vaste en vertrouwde leidsters voor mijn dochters.

Erg betrokken leidsters

Kombino is een heel fijn kinderdagverblijf. De leidsters zijn erg betrokken. Onze dochter is altijd met heel veel plezier gegaan.

Onze dochter met diabetes type I als middelpunt

Toen onze dochter diabetes type I kreeg, heeft Kombino de zorg betreffende de diabetes op zich genomen tijdens de schooltijden. <lees meer>

Verpleegkundigen in de buurt geeft gevoel van rust

Een fijne opvang waar je gerust je kind met zorgvraag kunt brengen. Altijd verpleegkundigen in de buurt geeft rust als je zelf niet in de buurt bent. Dankzij Kombino konden wij blijven werken nadat ons zoontje zorgbehoevend werd. Bedankt voor de fijne jaren!

Professionele kinderopvang

Kombino is een leuke, professionele kinderopvang, die zorgt voor leuke activiteiten met de kinderen.

Echt oog voor de kinderen

Wij hebben Kombino ervaren als een hele prettige kinderopvang. Er is echt oog voor de kinderen en er wordt aangesloten bij de individuele behoeften van de kinderen. Onze kinderen (en wij) zullen Kombino erg gaan missen.

Op de juiste opvang

Door de hulp, aandacht en zorg van Kombino zit mijn kind nu op de voor hem juiste opvang.

Stellen doelen op en monitoren deze

Een hele fijne  kinderopvang, die echt naar het kind kijkt. Ze denken mee en zijn betrokken bij het kind. Ze stellen doelen op en monitoren deze. Het dagelijkse 'dagverslag' is altijd uitgebreid en vaak met een leuke foto.

Met plezier naar jullie toe

Hele fijne opvang. Riv heeft veel van jullie geleerd en kwam altijd met plezier naar jullie toe.

Hoogstaande zorg voor onze dochter

Onze beide dochters zijn naar twee verschillende kinderopvangorganisaties gegaan.
Beiden voldeden prima, maar Kombino springt eruit door de hoogstaande zorg en de constante ambitie te willen verbeteren.