Op de juiste opvang

Door de hulp, aandacht en zorg van Kombino zit mijn kind nu op de voor hem juiste opvang.

Echt oog voor de kinderen

Wij hebben Kombino ervaren als een hele prettige kinderopvang. Er is echt oog voor de kinderen en er wordt aangesloten bij de individuele behoeften van de kinderen. Onze kinderen (en wij) zullen Kombino erg gaan missen.

Zeer tevreden over opvang en zorg

Wij zijn zeer tevreden over de opvang en de zorg die geboden wordt voor ons kind. De toegankelijkheid van de opvang is positief/goed. Goede informatie bijvoorbeeld in het Kombinootje, en de regels met betrekking tot de corona maatregelen.

Professionele kinderopvang

Kombino is een leuke, professionele kinderopvang, die zorgt voor leuke activiteiten met de kinderen.

Heel erg blij met de zorg

Onze dochter Jill had een voedingsprobleem, waardoor ze bij Kombino Den Haag terecht is gekomen. Zij had veel extra zorg nodig en had een sonde. De medewerkers van Kombino hebben altijd meegedacht en goede zorg verleend, waardoor Jill nu twee jaar later zonder zorg van Kombino verder kan. Wij zijn de medewerkers erg dankbaar.

Een aanbeveling waard

Dit kinderdagverblijf kan ik van harte aanbevelen!
Vers eten en heel veel spel- en speelaanbod. Voor iedereen worden leuke activiteiten bedacht. Je kan zien dat iedereen er met veel plezier werkt.

Fijne, betrokken verpleegkundigen

Fijne, betrokken verpleegkundigen die verstand van hun vak hebben.

Een bijzondere en plezierige Kombino-tijd

Onze 2 kinderen (oudste - zoon 8 jr & jongste - dochter 4 jr) hebben beiden bij Kombino gezeten. Allebei hebben een zeer plezierige en leerzame tijd gehad. Bij thuiskomst/ophalen vertelden ze graag altijd mooie en gezellige verhalen. Het was altijd pret voor hen om naar de opvang te gaan. En voor ons als ouders was het erg prettig om het dagverslag vóór het ophalen al te ontvangen. Op die manier konden we meer informatie van de dag weten en gerichte vragen aan de leidsters stellen. Met terugkijken naar de foto's zien we duidelijk dat hun Kombino-tijd erg bijzonder en plezierig was geweest!

Met plezier naar Kombino

Kombino is een super goede en fijne opvang voor de kids. Alina ging altijd met plezier er naartoe. Ik zou de opvang zeker aanraden!

Veel geleerd

Hele fijne opvang. Riv heeft altijd veel van jullie geleerd en kwam altijd met plezier naar jullie toe.

Kombino is a great school

My child was very lucky to find Kombino. The teachers took very good care of him and they took care of his needs. He always misses Kombino. Thank you very much to everyone.

In goede handen

Het gaf ons heel veel rust te weten dat Gabriël in goede handen was bij Kombino. Wij zijn erg tevreden.