Met plezier naar jullie toe

Hele fijne opvang. Riv heeft veel van jullie geleerd en kwam altijd met plezier naar jullie toe.

Erg betrokken leidsters

Kombino is een heel fijn kinderdagverblijf. De leidsters zijn erg betrokken. Onze dochter is altijd met heel veel plezier gegaan.

Jullie mogen trots zijn

Als ik het opnieuw mocht doen, zou ik weer voor Kombino kiezen. Erg lief en zorgzaam en Nora voelt zich erg op haar gemak. Jullie mogen trots zijn op wat jullie hebben.

Het kind staat centraal

Een fijn kinderdagverblijf, waar het kind centraal staat. Er wordt goed geluisterd en gekeken naar de behoefte van het kind.

Stellen doelen op en monitoren deze

Een hele fijne  kinderopvang, die echt naar het kind kijkt. Ze denken mee en zijn betrokken bij het kind. Ze stellen doelen op en monitoren deze. Het dagelijkse 'dagverslag' is altijd uitgebreid en vaak met een leuke foto.

Vaste en vertrouwde leidsters

Naar mijn idee hadden mijn kinderen niet beter terecht kunnen komen. Ik kijk terug op een fijne tijd met allemaal vaste en vertrouwde leidsters voor mijn dochters.

Een aanrader

Superleuke verpleegkundigen. Zeker een aanrader voor de kindjes met zorg.

Fijne, betrokken verpleegkundigen

Fijne, betrokken verpleegkundigen die verstand van hun vak hebben.

Help us navigate through care and medical systems

From the first interaction with nurse Sandra, she seemed like an enthuastic person who’s excited about the work she’s doing.
<lees meer>

Een zeldzame rups

Lieve leidsters,
Mijn laatste dagje zit er op. Ik ben klaar bij Kombino en ga maandag naar school toe. Daar heb ik echt ongelooflijk veel zin in, ik kan niet wachten tot ik op de grote school heel veel dingen mag leren. <lees meer>

Op de juiste opvang

Door de hulp, aandacht en zorg van Kombino zit mijn kind nu op de voor hem juiste opvang.

Altijd betrokken bij het kind

Goede opvang met goede leidsters. Altijd betrokken bij het kind. Goede ouder-app ook. N.a.v. een incident heeft de directeur goed gehandeld en duidelijk terug gecommuniceerd.