Professionele kinderopvang

Kombino is een leuke, professionele kinderopvang, die zorgt voor leuke activiteiten met de kinderen.

Stellen doelen op en monitoren deze

Een hele fijne  kinderopvang, die echt naar het kind kijkt. Ze denken mee en zijn betrokken bij het kind. Ze stellen doelen op en monitoren deze. Het dagelijkse 'dagverslag' is altijd uitgebreid en vaak met een leuke foto.

Vaste en vertrouwde leidsters

Naar mijn idee hadden mijn kinderen niet beter terecht kunnen komen. Ik kijk terug op een fijne tijd met allemaal vaste en vertrouwde leidsters voor mijn dochters.

Gebaren om te communiceren

Zeer vrolijke en professionele leidsters. Ze gaven mijn kind een veilig gevoel en ze hebben gebaren opgepakt om met haar te communiceren. Zeer tevreden!

Echt oog voor de kinderen

Wij hebben Kombino ervaren als een hele prettige kinderopvang. Er is echt oog voor de kinderen en er wordt aangesloten bij de individuele behoeften van de kinderen. Onze kinderen (en wij) zullen Kombino erg gaan missen.

Het contact was goed

Ons kind heeft het leuk gehad, aardige leidsters en het contact was goed. 

Het kind staat centraal

Een fijn kinderdagverblijf, waar het kind centraal staat. Er wordt goed geluisterd en gekeken naar de behoefte van het kind.

Een top ervaring

We zijn zo tevreden over Kombino dat we het jammer vinden dat het voor ons logistiek onmogelijk is om ons derde kind deze topervaring ook te laten beleven.

Help us navigate through care and medical systems

From the first interaction with nurse Sandra, she seemed like an enthuastic person who’s excited about the work she’s doing.
<lees meer>

Bericht van hele blije ouders

We lezen in de nieuwsbrief van oktober dat Kombino Den Haag al weer bijna een jaar zorg levert bij de 2Zonnebloemen. <lees meer>

Jullie mogen trots zijn

Als ik het opnieuw mocht doen, zou ik weer voor Kombino kiezen. Erg lief en zorgzaam en Nora voelt zich erg op haar gemak. Jullie mogen trots zijn op wat jullie hebben.

Hoogstaande zorg voor onze dochter

Onze beide dochters zijn naar twee verschillende kinderopvangorganisaties gegaan.
Beiden voldeden prima, maar Kombino springt eruit door de hoogstaande zorg en de constante ambitie te willen verbeteren.