Kombino combineert kinderopvang, specialistische zorg en begeleiding. Hierbij zijn alle kinderen uniek en sommigen speciaal. Speciaal omdat ze meer en specifiekere zorg en begeleiding nodig hebben dan andere kinderen. Het ene kind op medisch gebied, het andere kind op pedagogisch gebied.

Hoe Kombino deze specifieke zorg, opvang en begeleiding biedt conform de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) is in samenspraak met de oudercommissies vastgelegd in het pedagogisch beleidsplan.

Rondleiding aanvragen

Met plezier naar jullie toe

Hele fijne opvang. Riv heeft veel van jullie geleerd en kwam altijd met plezier naar jullie toe.

Verpleegkundigen in de buurt geeft gevoel van rust

Een fijne opvang waar je gerust je kind met zorgvraag kunt brengen. Altijd verpleegkundigen in de buurt geeft rust als je zelf niet in de buurt bent. Dankzij Kombino konden wij blijven werken nadat ons zoontje zorgbehoevend werd. Bedankt voor de fijne jaren!

Het belang van het kind staat centraal

Kombino is een liefdevolle, fijne opvang, waarin het belang van het kind centraal staat. Mijn kind heeft een hele fijne tijd gehad bij Kombino en heeft zichzelf kunnen zijn. <lees meer>

EEN GRATIS RONDLEIDING EN U BENT OVERTUIGD

Wilt u vrijblijvend kennismaken en ervaren hoe leuk het voor uw kind is bij Kombino Kinderopvang? Dan geven wij u graag een vrijblijvende rondleiding.

Voordelen rondleiding

  • U krijg een indruk van onze locatie
  • U kunt kennismaken met onze medewerksters
  • Al uw vragen worden persoonlijk beantwoord
  • De rondleiding is volledig gratis en vrijblijvend

 

vraag rondleiding aan:

* verplichte velden