Bericht van hele blije ouders

We lezen in de nieuwsbrief van oktober dat Kombino Den Haag al weer bijna een jaar zorg levert bij de 2Zonnebloemen. Dat er kinderen naar de basisschool zijn en dat er nieuwe kinderen bij zijn gekomen. Ons dochtertje Jill is een van die nieuwe kinderen.


Wat zijn wij blij dat zij bij Kombino zit in de groep Ieniemienie.

In de privé situatie zijn er bij ons in korte tijd veel heftige dingen gebeurd, waaronder Jill een maand op de Intensive Care.  We zaten met ons handen in het haar hoe wij de opvang moesten gaan regelen. Wie kan er een baby met een sonde en nierproblemen opvangen met daarbij zorg op maat? We hadden hier veel stress van, maar daar was Sandra! Sandra heeft ons hierbij enorm geholpen en daar zijn wij haar iedere dag erg dankbaar voor.

Sandra, Zoë en Bart (en soms collega's van hen) bieden zulke goede zorg op maat. Jill had tot vorige week sondevoeding en dat was best pittig. Daarbij kwamen steeds nieuwe voeding schema's om te kijken of zij het zonder sonde aan zou kunnen. En dit is gelukt! Geen sonde meer voor Jill. Mede dankzij de goede zorgen, professionaliteit en flexibiliteit van hen. Daarbij onderhielden zij ook nog contact met de logopedistes en diëtist van Jill. Petje af!

Dan de lieve medewerkers van 2Samen van de groep Ieniemienies: Derya, Funda, Kitty en Marjorie (en soms ook andere collega's van hen).

Ga er maar aanstaan. Een nieuwe, eenkennige baby in de groep met de nodige zorg en dan iedere week een ander schema qua voeding.

Zij hebben Jill, maar ook ons als ouders, zo fijn ontvangen. Direct een welkom gevoel en zo lief en betrokken. Ik vond het best lastig om Jill naar de opvang te moeten brengen, maar ze had op geen fijner plekje kunnen komen!

In het begin was het alleen maar huilen. Nu lacht ze zodra wij weggaan. Dat is voor een ouder echt heel fijn!

Wij willen jullie bij deze allemaal heel erg bedanken voor alles!

 

Deel via: