Een zeldzame rups

Dank jullie wel dat jullie hebben gezorgd dat ik nu wel naar de kleuterklas kan.
Ik heb heel veel van jullie geleerd, zo kan ik mezelf nu verstaanbaar maken met woorden en kan ik steeds beter zelf eten. Ook heb ik leren traplopen, springen, aankleden en samenspelen. Dit zijn misschien hele simpele dingen in jullie ogen, maar voor mij zijn dit essentiële vaardigheden waar ik mijn hele leven plezier van heb.

Ik wil jullie bedanken voor jullie geduld en doorzettingsvermogen. Dat waar jullie dag in dag uit mee bezig zijn (geweest), verdient echt heel veel waardering. Het is niet alleen maar dat jullie elke dag een bezigheidstherapie moeten verzinnen en er af en toe wat eten en drinken in schuiven. Het is niet even oppassen en wanneer nodig een schone luier om doen. Jullie zijn meer dan dat, jullie zijn belangrijker dan dat, vergeet dat niet.

Toen ik bij jullie begon kon ik evenveel als een tweejarige, terwijl ik al 3,5 jaar was. Ik weet niet hoe jullie het voor elkaar hebben gekregen, maar in een jaar tijd hebben jullie mijn niveau opgekrikt naar wat het nu is. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe zeer ik waardeer dat jullie mij hierin hebben geholpen.

Ik was een zeldzame rups en dankzij het cocon dat jullie mij boden, vlieg ik nu weg als een zeldzame vlinder. Dit is ook precies waar Kombino voor staat, om elk kind -beperkt of niet- de gelegenheid te geven zich te ontwikkelen. Ik kan bij deze zeggen dat het jullie is gelukt, jullie passie heeft effect gehad.

Ik hoop dat ik jullie nog een keertje zie zodat ik kan komen vertellen hoe goed het met mij gaat.
Met een lach en een traan zwaai ik nog een laatste keer naar jullie.

Dikke knuffel en kus van N

Deel via: